لوکال هاست چیست؟

دسته‌بندی‌ها مقالات آموزشی
نویسنده تیم تحریریه
زمان مورد نیاز برای مطالعه 5 دقیقه

لوکال هاست چیست؟ این سوالی است که هرکس قصد طراحی سایت را دارد باید پاسخ آن را بداند. یکی از اصلی ترین مقدمات برای طراحی سایت بعد از تعیین دامنه انتخاب هاست است. هاست به یک فضا روی سرور گفته می شود که برای اجرای عملکرد خود باید به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشد. بعد از اینکه هاست به منبع اینترنت مدنظر خود متصل شد، می تواند به صورت بیست و چهار ساعته از سایت شما پشتیبانی کند. هاست ها نیز انواع مختلفی دارند که یکی از انواع محلی آن ها لوکال هاست نام دارد. قصد داریم در این …

لوکال هاست چیست؟ این سوالی است که هرکس قصد طراحی سایت را دارد باید پاسخ آن را بداند. یکی از اصلی ترین مقدمات برای طراحی سایت بعد از تعیین دامنه انتخاب هاست است. هاست به یک فضا روی سرور گفته می شود که برای اجرای عملکرد خود باید به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشد. بعد از اینکه هاست به منبع اینترنت مدنظر خود متصل شد، می تواند به صورت بیست و چهار ساعته از سایت شما پشتیبانی کند. هاست ها نیز انواع مختلفی دارند که یکی از انواع محلی آن ها لوکال هاست نام دارد. قصد داریم در این مقاله از سامانه فعال شده به طور اختصاصی درباره لوکال هاست و کاربرد های آن صحبت کنیم.

کاربرد لوکال هاست

Localhost نام یک هاست محلی است که شما می توانید با کمک آن خیلی آسان یک سایت تاسیس کنید. اگر قصد راه اندازی یک سایت روی سیستم شخصی تان را دارید، قطعا به یک لوکال هاست هم نیاز دارید. اما برای اینکه بتوانید کامپیوتر شخصی خود را به یک لوکال هاست تبدیل کنید به چند برنامه کاربردی احتیاج است. سرویس میزبانی وب هم یکی دیگر از ابزارهای مورد نیاز شما است؛ چرا که بعضی از زبان های برنامه نویسی برای اینکه روی سیستم شما بدون مشکل اجرا شوند نیاز به این ابزار دارند.

برای مثال زبان برنامه نویسی PHP از آن نمونه هایی است که برای راه اندازی آن باید برنامه های زیادی را روی سیستم خود نصب کنید. لوکال هاست انتخاب افرادی است که قصد ندارند برای راه اندازی سایتشان مبلغ زیادی پول صرف کنند. دانشجوها یکی از اصلی ترین طرفداران لوکال هاست هستند. علت این موضوع هم بیشتر این است که لوکال هاست به عنوان یک هاست برای پروژه های کوچک و کم اهمیت همچون پروژه های دانشگاهی شناخته می شود. این هاست محلی جایگزین و کاملا به صرفه ای برای لینوکس و ویندوز به حساب می آید. پشتیبانی این هاست در زمان اتصال به اینترنت کاملا تضمینی است.

البته لوکال هاست برای کسانی که قصد راه اندازی یک سایت به صورت آزمایشی را دارند نیز گزینه مناسبی است. این افراد می توانند با صرف کمترین هزینه سایت آزمایشی خود را داشته باشند و در آن آزمون و خطا کنند. برای شروع لازم است تا طریقه راه اندازی و برنامه های مورد نیاز برای این کار را بشناسید.

مزایای استفاده از لوکال هاست

استفاده از لوکال هاست مزیت های زیادی برای شما و سایتی که راه اندازی می کنید به همراه خواهد داشت. در ادامه به بررسی این مزیت های جذاب خواهیم پرداخت.

  • عدم نیاز به اینترنت 

یکی دیگر که اغلب برنامه‌ نویس ها با آن رو به رو هستند نداشتن اینترنت است. هیچ چیز به اندازه نبود اینترنت نمی تواند آزار دهنده باشد زمانی که قصد کد نویسی دارید. اما با لوکال هاست دیگر دچار چنین مشکلی نخواهید شد.

  • سرعت بالا هنگام انتقال اطلاعات به سرور 

سایت های معتبری همچون وانیکس و ویندوز با وجود اینکه اعتبار خوبی دارند اما مدت زمان زیادی را صرف انتقال اطلاعات می کنند. در این مورد مدت زمان انتقال اطلاعات بسیار کوتاه خواهد بود.  از آن جایی که سرعت اطلاعات دراین هاست بالاتر از شما هم فرصت بیشتری برای تمرکز روی کار خود خواهید داشت.

  • ویرایش سریع و آسان فایل ها 

وقتی با یک سایت حقیقی سر و کار دارین یکی از بزرگترین مشکلاتتان سرعت پایین اعمال ویرایشات فایل در پنل های مدیریتی است. اما استفاده از لوکال هاست باعث می شود در سریع ترین زمان ممکن بتوانید ویرایش های مورد نیاز خود را انجام دهید.

  • لوکال هاست کاملا رایگان است

یکی دیگر از مزایای استفاده از لوکال هاست صرفه اقتصادی آن است. شما می توانید بدون پرداخت هیچ هزینه ای و تنها با نصب چند برنامه از مزایای استفاده از لوکال هاست بهرمند شوید.

انواع لوکال هاست

پیش از این شما را با مزایای مختلف بهره‌گیری از لوکال هاست برای راه اندازی سایت صحبت کردیم. همان طور که از مفهوم کلی کلمه لوکال هاست بر می آید و با توجه به تفاوت های آن با  HOST خیلی ساده با کمک چند نرم افزار معمولی قابل اجرا است. ابتدا شما را با چند نمونه از انواع لوکال هاست آشنا می کنیم.

  • Xampp
  • Wamp
  • Lamp
  • Mamp
  • Winginx
  • Denwer

عمده تفاوت لوکال هاست ها با یکدیگر بیشتر در زمینه سیستم عامل و زبان های برنامه نویسی پشتیبان کننده آن ها است. برای مثال برخی سیستم عامل ها تنها سیستم عامل ویندوز و لینوکس را پشتیبانی می کنند. برخی دیگر از سرور ها تنها مخصوص سیستم عامل مک هستند.

تفاوت اصلی لوکال هاست با هاست

همان طور که می دانید لوکال هاست و هاست از بسیاری جهات با یکدیگر متفاوت هستند. همین موضوع باعث می شود تا هر یک مزیت ها و معایب متفاوتی داشته باشند. یکی از اصلی ترین خصلت های لوکال هاست قابلیت قرار دادن آن در نزدیکی خودتان است. شما می توانید به راحتی لوکال هاست را روی سیستم خود داشته باشید، اما درباره هاست چنین امکانی وجود ندارد؛ زیرا هاست بخشی از دنیای اینترنت است که همین امر دستیابی به آن را غیر ممکن می کند.

پیشنهاد ما برای استفاده افرادی که می خواهند هاست خود را به یک هاست محلی با کیفیت تبدیل کنند استفاده از نرم افزار هایی همچون و xamp و wamp است. علت اصلی این پیشنهاد سهولت در استفاده از این دو نرم افزار است. همین استفاده آسان است که این دو نرم افزار را به پرطرفدار ترین شبیه ساز ها لوکال هاست تبدیل می کند.

امنیت لوکال هاست یکی از نکات قوت بسیار شناخته شده آن است. همین امنیت بالا را می توان دلیل موفقیت لوکال هاست معرفی کرد. البته کاربردی بودن هم تاثیر زیادی روی میزان این محبوبیت گذاشته است. کاربرد بزرگ لوکال هاست برای طراحان و مدیران تازه کار است.  آزمون و خطا روی سایت های تازه تاسیس شده یک روش بسیار اصولی برای عیب یابی است. شما هم می توانید همین حالا دست بکار شوید تا سایت خود را داشته باشید.

جمع بندی
در ادامه پاسخ به سوال لوکال هاست چیست، قصد داریم به نرم افزار های مورد نیاز برای نصب لوکال هاست اشاره کنیم. از جمله این نرم افزارها می توان به Wamp, xamp,lampوmamp اشاره کرد. طراحی های حرفه ای سایت ها نیاز به بخشی دارند که اطلاعات و کدهای خود را روی آن پیاده کنند. بهترین راه برای انجام این کار استفاده از سرور آنلاین یا همان سایت است.

4.9/5 - (13 امتیاز)
مقالات مرتبط
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید