معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

دسته‌بندی‌ها دیجیتال مارکتینگ
نویسنده تیم معرفی
زمان مورد نیاز برای مطالعه 12 دقیقه

اگر در ابتدای شروع کسب و کار اینترنتی خود هستید، باید قبل از هر چیزی اقدام به ساخت و مهیا کردن زیر ساخت های کسب و کار خود کنید. یکی از مهم ترین اقدامات برای شروع هر نوع کسب و کاری در دنیای مجازی، فراهم کردن یک درگاه پرداخت اینترنتی امن است. درگاه های پرداخت اینترنتی نوعی واسطه تلقی می شوند که امنیت را در هنگام پرداخت برای مشتریان فراهم می آورد. این درگاه ها نقش پررنگی در سهولت عمل پرداخت و صد البته ایجاد فضایی امن و مطمئن دارند. حال امکان دارد سوالاتی مطرح شود به این صورت که …

اگر در ابتدای شروع کسب و کار اینترنتی خود هستید، باید قبل از هر چیزی اقدام به ساخت و مهیا کردن زیر ساخت های کسب و کار خود کنید. یکی از مهم ترین اقدامات برای شروع هر نوع کسب و کاری در دنیای مجازی، فراهم کردن یک درگاه پرداخت اینترنتی امن است. درگاه های پرداخت اینترنتی نوعی واسطه تلقی می شوند که امنیت را در هنگام پرداخت برای مشتریان فراهم می آورد. این درگاه ها نقش پررنگی در سهولت عمل پرداخت و صد البته ایجاد فضایی امن و مطمئن دارند.

حال امکان دارد سوالاتی مطرح شود به این صورت که بهترین درگاه پرداخت اینترنتی کدام است؟ چگونه این درگاه را برای خود فعال کنم و از خدمات آن استفاده کنم؟ تفاوت های میان درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت واسط چیست؟ در ادامه به تمامی این سوالات پاسخ داده خواهد شد. اگر شما نیز به دنبال یک درگاه پرداخت مناسب و امن هستید، با ما همراه بمانید.

تفاوت درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و واسط چیست؟

اگر به دنبال فعال سازی یک درگاه پرداخت اینترنتی برای کسب و کار خود هستید، باید بدانید که دو نوع درگاه پرداخت وجود دارد که با یکدیگر تفاوت هایی دارند. این دو نوع عبارتند از درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و درگاه پرداخت اینترنتی واسط.

برای فعال سازی درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم، نیاز است که از بانک مورد نظر خود درخواست کنید. در این مرحله از شما مدارک و اسنادی را می خواهند و مورد بررسی قرار می دهند. پروسه ارائه درگاه های پرداخت مستقیم بسیار طولانی و زمان بر است؛ بنابراین اغلب صاحبان کسب و کارهای آنلاین، ترجیح می دهند تا از درگاه های پرداخت واسط استفاده کنند.

برای داشتن درگاه پرداخت واسط، نیازی به دوندگی و پیگیری های فراوان برای فعال سازی آن نخواهد بود و در عرض مدت بسیار کوتاهی این درگاه ها برای شما فعال خواهند شد.

مزایا و معایب درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و واسط

مزایای درگاه پرداخت مستقیم چیست؟

  • کارمزد 0٪ برای تمام تراکنش ها
  • نشان دادن نماد و نام برند کسب و کار
  • پایداری بسیار بالا
  • تسویه‌ حساب خودکار و روزانه

معایب این نوع درگاه پرداخت چیست؟

  • ملزم به ارائه اجاره‌ نامه و یا سند ملکی رسمی از محل فعالیت سایت
  • نیاز به مجوز از سوی سازمان مربوط به هر کسب و کار
  • نیاز به کد نویسی اختصاصی برای اتصال درگاه به سایت
  • دارا بودن نماد اعتماد
  • زمان بر بودن تایید درگاه پرداخت مستقیم برای فعال سازی

مزایای درگاه پرداخت اینترنتی واسط چیست؟

  • سهولت فرایند فعال سازی و اخذ درگاه
  • الزامی نبودن داشتن نماد اعتماد الکترونیک ستاره دار برای کسب و کارهای کوچک
  • مورد تایید بودن شماره حساب از هر بانکی
  • هوشمندی در انتخاب درگاه پرداخت بانک
  • در اختیار گذاشتن افزونه مورد نیاز برای اتصال سیستم مدیریت محتوا (وردپرس، جوملا، دروپال و…) به ‌صورت رایگان
  • امکان ایجاد فرم پرداخت دلخواه و ارائه لینک به مشتریان جهت پرداخت آنلاین با مبلغ دلخواه

معایب درگاه پرداخت اینترنتی واسط چیست؟

  • دریافت بین 0.5 تا 1% کارمزد برای هر تراکنش
  • پایداری کمتر نسبت به درگاه پرداخت مستقیم
  • امکان تسویه حساب با تاخیر
  • نمایش نام درگاه پرداخت اینترنتی واسط در صفحه پرداخت به ‌جای نمایش نام سایت شما
  • داشتن مجوزهای لازم

برای هر نوع درگاهی نیاز است که اسناد و مدارکی را ارائه دهید تا بتوانید درگاه مورد نظر را به سایت خود لینک دهید و درگاه را دریافت کنید. این مجوزها عبارتند از:

  • اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی
  • مجوز پرداخت ‌یاری از شرکت شاپرک بانک مرکزی
  • مجوز ستاد ساماندهی پایگاه‌ های اینترنتی (غیر الزامی)
  • با ارائه این نوع مدارک، شما می توانید علاوه بر اعتماد سازی میان مشتریان خود، روند پرداخت و تراکنش را نیز کوتاه تر کنید.

معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

مدت ‌زمان فعال‌ سازی درگاه پرداخت آنلاین واسط

حال متوجه شدید که یکی از مزایای درگاه های پرداخت آنلاین واسط، سهولت در فعال سازی و لینک دهی آن به بستر سایت خود است. شما در ابتدا برای فعال سازی درگاه مورد نظر خود، باید شرایط سایت را مطالعه کنید و از قبل آن ها را آماده کنید.

به این صورت اگر از قبل این مدارک و شرایط خواسته شده را فراهم آورید، پس از ثبت درخواست شما، در عرض یک روز می توانید لینک درگاه پرداخت خود را دریافت کنید. گاهی اوقات البته برخی از سایت های ارائه دهنده درگاه پرداخت آنلاین واسط می توانند در عرض چند ساعت لینک درگاه را به شما ارسال کنند.

  • پشتیبانی سریع و مناسب

یکی از مهم ترین ویژگی های بهترین درگاه های پرداخت آنلاین واسط، پشتیبانی سریع و مناسب است. اگر از یک درگاه پشتیبانی متفرقه استفاده کنید، ممکن است علاوه بر کاهش سرعت و پشتیبانی نامناسب در هنگام پرداخت ها، متحمل ضررهایی جبران ناپذیر از جمله از دست دادن مشتری شوید؛ بنابراین باید از برترین درگاه های پرداخت واسط اینترنتی استفاده کنید.

مرکز پشتیبانی درگاه پرداخت مناسب شما، باید در صورتی که مشکلی در حین روند تراکنش ایجاد شود، در کمترین زمان ممکن آن را رفع کند. اگر درگاهی که برای پرداخت آنلاین سایت کسب و کار خود انتخاب کرده اید چنین ویژگی را داشته باشد و توانایی حل و رفع آن را در کوتاه ترین زمان داشته باشد، این به آن معناست که انتخاب شما برای این درگاه، مناسب هست.

  • بررسی میزان کارمزد در هر تراکنش

با این که نرخ کارمزد برای هر شرکت ارائه دهنده درگاه های پرداخت متفاوت است اما کارمزدهای آن ها تقریبا در یک رنج یکسان هستند. به طور معمول نرخ کارمزد از تراکنش های بالای ۳ الی ۴ هزار تومان آغاز می شود و به ازای هر یک درصد از هر تراکنش محاسبه می گردد. برای مثال اگر یک محصول یک میلیونی را به فروش برسانید، ۱۰ هزار تومان از این مبلغ به عنوان کارمزد سایت برداشته می شود و ۹۹۰ هزار تومان باقی مانده به حساب شما واریز می گردد.

البته در این میان ممکن است برخی از شرکت های ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی، تخفیفات یا مزایایی را نیز برای کاربران خود در نظر بگیرند و نرخ کارمزد را کاهش دهند. به طور کلی، بهترین شرکت های ارائه دهنده درگاه های پرداخت اینترنتی، شرکت هایی هستند که نرخ کارمزد رایج و مناسبی بگیرند. بهتر است از خریداری خدمات از شرکت هایی که نرخ کارمزدی پایین تر از نرخ میانگین کارمزد را دارند، خودداری کنید.

  • مدت ‌زمان تسویه‌ حساب چقدر است؟

از آن جایی که رقابت میان شرکت های ارائه دهنده این نوع درگاه ها بسیار زیاد شده است، هر شرکتی مزایایی را برای مشتریان خود در نظر گرفته است که با مطالعه شرایط هر یک از آن ها، می توانید درگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.

برای مثال شرکت ارائه دهنده درگاه های پرداخت زرین پال، زمان تسویه حساب ها را به دلخواه کاربران در نظر گرفته است. هر کاربری می تواند بر اساس نیاز خود تسویه حساب های روزانه، هفتگی و ماهانه داشته باشد. حتی کاربر می تواند در صورت تمایل با خاموش کردن دوره تسویه حساب خودکار، هر زمانی که دلخواه خودش است، مبالغ را دریافت کند.

البته نکته ای وجود دارد که به آن باید دقت کنید. تسویه حساب های همه شرکت های ارائه دهنده درگاه های پرداخت واسط از سوی سامانه شاپرک انجام می گیرد و این سامانه در روزهای تعطیل، واریزی ای انجام نمی دهد؛ در این صورت شما نمی توانید در تعطیلات رسمی دریافتی داشته باشید.

  • ایجاد فرم، لینک پرداخت شخصی و…

این قابلیت که یکی از منحصر به فردترین ویژگی های درگاه های پرداخت آنلاین واسط است، به کاربران خود این اجازه را می دهد که لینک مد نظر خود را برای پرداخت محصول شخصی سازی کنند. اغلب سازندگان این درگاه ها، قابلیت هایی را برای لینک دهی به یک کالا یا محصول اضافه کرده اند که مشتریان را با کلیک روی قسمت پرداخت، مستقیماً به صفحه پرداخت با مبلغ مشخص همان کالا هدایت می کند. این قابلیت، مزایای بسیار خوبی برای صاحبان کسب و کار اینترنتی دارد؛ بنابراین بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی نیز باید این قابلیت را داشته باشند.

  • بانک جامع افزونه ‌ها

شرکت های ارائه دهنده باید افزونه ها و ماژول های رایجی که استفاده می شود را در وب سایت پشتیبانی کنند. برای مثال اگر شرکت ارائه دهنده ماژول و افزونه مربوط به وب سایت شما را پشتیبانی نکند، شما نمی توانید درآمدی حاصل از فروش داشته باشید. همه شرکت های ارائه دهنده در صفحه بانک افزونه ها یا مستندات، ماژول ها و افزونه هایی که پشتیبانی می کنند را قرار داده اند؛ اما گاهی اوقات این بانک افزونه ها تکمیل نیستند یا به خوبی در وب سایت عمل نمی کنند. برای رفع این مشکلات بهتر است به سراغ ارائه دهنده های رایج و محبوب بروید

  • پشتیبانی از سیستم های مدیریت محتوا و…

وردپرس محبوب ترین و رایج ترین سیستم مدیریت محتوا در تمام جهان است؛ بنابراین شرکت های ارائه دهنده درگاه های پرداخت اینترنتی باید بتوانند افزونه های مناسب این موارد را داشته باشند و یک بانک جامع از پلاگین های مختلف و گوناگون در اختیارشان باشد. البته این فقط به معنای پشتیبانی از سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیست، بلکه برای عملکرد بهتر باید افزونه های سایر سیستم های مدیریت محتوا، سایت سازها و… از جمله سیستم مدیریت محتوای جوملا نیز پشتیبانی کند.

به طور خلاصه، شرکت ارائه دهنده باید بروز باشد و از موارد جدید، پشتیبانی مناسبی به عمل آورد.

  • اعتبار و پایداری

شرکت های ارائه دهنده باید برای درگاه های خود، زیرساخت امنیتی بشدت قوی و فضایی بسیار امن و محافظت شده در نظر داشته باشند. این نوع درگاه ها امکان دارند که در هر زمانی مورد حملات سایبری قرار گیرند؛ بنابراین برای جلوگیری از بروز این وقایع بهتر است فضایی امن را با استفاده از راهکارهای امنیتی مناسب و سایر اقدام ها ایجاد کنند تا این حملات بی اثر شوند.

یکی از پارامترهایی که به شدت در امنیت درگاه ها تاثیر گذارند، مدت‌ زمان پاسخگویی وب ‌سرویس PSP‌ ها است؛ بنابراین باید به این موارد نیز توجه کافی داشته باشید.

شرایط جدید دریافت درگاه پرداخت اینترنتی غیر مستقیم

از آن جایی که درگاه های پرداخت آنلاین، یکی از مواردی هستند که به تازگی به سایت های فروش اضافه شده اند، تغییرات متعددی را برای افزایش امنیت در راه خود داشته اند. در گذشته با ارائه اطلاعات کم نیز می توانستید یک درگاه پرداخت داشته باشید اما با توجه به موقعیت این درگاه ها، از سوی بانک مرکزی طی بخشنامه ای اعلام شد که هر یک از این درگاه ها برای ثبت نام نیاز به کد مالیاتی دارند.

مورد بعدی که در امنیت سایت ها نیز اثر گذار هستند، داشتن اینماد یا نشان اعتماد الکترونیک است. پس برای داشتن یک درگاه پرداخت اینترنتی واسط، باید اقدام به گرفتن این دو مورد کنید.

بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط

در طی مطالبی که در این جا در اختیارتان گذاشتیم، ویژگی های یک درگاه پرداخت اینترنتی خوب را نام بردیم. در ادامه نیز به معرفی ۷ تا از برترین درگاه های پرداخت اینترنتی واسط به همراه بیان مزایا و معایب آنان میپردازیم:

معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

زرین پال (ZarinPal)

محصولات و سرویس‌ ها

  • درگاه پرداخت
  • زرین ‌لینک (لینک پرداخت در شبکه‌ های اجتماعی)
  • زرین ‌پلاس (ابزار هوشمند سوددهی)
  • زرین ‌کارت (کارت بانکی شخصی)
  • تسهیم (درگاه پرداخت اشتراکی)
  • زرین‌ بین (مشاهده وضعیت پایداری سرویس‌ ها)

مزایا

  • ۱۱ سال سابقه
  • اپلیکیشن قوی و کاربرپسند
  • پشتیبانی خوب
  • دارای بیش از ۱۰۰ هزار پذیرنده فعال
  • ویژگی‌ های اختصاصی و جدید
  • پایداری خوب
  • مسیردهی هوشمند کاربر به بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

معایب

  • عدم تسویه به میزان دلخواه
  • محدودیت‌ های بانکی در زرین‌ کارت
  • غیرفعال بودن سه ‌شنبه‌ های طلایی

معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

بیت پی (BitPay)

محصولات و سرویس ‌ها

  • درگاه پرداخت اینترنتی واسط
  • درگاه پرداخت اختصاصی

مزایا

  • پیچیدگی ‌های کم
  • سهولت در دریافت درگاه
  • مرکز پشتیبانی خوب
  • تنوع در نوع تسویه ‌حساب

معایب

  • نداشتن نرم‌افزار تلفن همراه

معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه پرداخت پِی پینگ (PayPing)

محصولات و سرویس ‌ها

  • درگاه پرداخت اینترنتی با برند و لوگوی کسب‌ و کار شما
  • پرداخت آنلاین به‌ روش های مختلف
  • کسب دسترسی از کاربران بر بستر استاندارد «oAuth2.0»
  • صفحه اختصاصی پرداخت
  • درخواست پول
  • لینک اختصاصی پرداخت برای محصول
  • فاکتور آنلاین رسمی
  • سرویس اصلاح فاکتور
  • کد تخفیف
  • سرویس حمایت مالی

مزایا

  • اپلیکیشن اختصاصی
  • سرویس‌ های متنوع

معایب

  • کارمزد بالاتر نسبت به رقبا
  • تاخیر در تسویه‌ حساب

معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

آیدی پی (IDPay)

محصولات و سرویس‌ ها

  • درگاه پرداخت شخصی
  • ساخت فروشگاه کالا و فایل
  • ساخت لینک پرداخت
  • درگاه پرداخت فروشگاه اینترنتی
  • ساخت کمپین جمع‌ آوری وجوه
  • ساخت QR Code، جهت ارائه سریع تر اطلاعات درگاه
  • کیف پول الکترونیکی

مزایا

  • نرم‌افزار اندروید و ios
  • تسویه حساب خودکار در حساب های اختصاصی
  • درخواست پول از طریق پیامک
  • کارمزد پایین

معایب

  • کسر کارمزد از مشتری
  • تسویه‌ حساب طولانی در حساب های عمومی (فاقد کد مالیاتی)

معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه پرداخت اینترنتی واسط نِکست پِی (Next Pay)

محصولات و سرویس‌ها

درگاه پرداخت واسط

  • ساخت لینک سفارشی برای محصول
  • فروشگاه ساز
  • عودت وجه حرفه ای به پرداخت کننده

مزایا

  • ساخت پنل کاربری جدید جهت تسریع در تسویه حساب ها
  • ارائه درگاه پرداخت اینترنتی واسط کمتر از ۵ دقیقه
  • بدون نیاز به اینماد
  • سوییچر هوشمند (جهت جلوگیری از تراکنش ناموفق)
  • حداکثر کارمزد ۸۰۰ تومان

معایب

معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه پرداخت آنلاین پِی (Pay.ir)

محصولات و سرویس‌ها

  • درگاه پرداخت آنلاین
  • درگاه پرداخت موبایلی
  • پرداخت درون برنامه ای
  • سرویس تسهیم
  • پرداخت با کیف پول
  • oAuth 2 (سرویس استاندارد احراز هویت)
  • فرم پرداخت
  • فاکتور پرداخت
  • درگاه اختصاصی
  • USSD
  • پرداخت با QR

مزایا

  • ۱۱ سال سابقه
  • داشتن کیف پول
  • ۱% کارمزد برای درگاه های مستقیم و غیر مستقیم

معایب

  • سختگیری در ارائه درگاه پرداخت اینترنتی
  • عدم ارائه درگاه بانکی واسط به برخی از کسب و کارها
  • عدم امکان ارتباط با پشتیبانی در صورت نداشتن درگاه
  • نداشتن چت آنلاین جهت پرسش سوال و ابهامات

معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه بانکی آقای پرداخت (AghayePardakht)

محصولات و سرویس‌ها

  • درگاه پرداخت اختصاصی
  • صفحه پرداخت شخصی
  • لینک اختصاصی محصول
  • دکمه پرداخت
  • فاکتور پرداخت
  • سوئیچینگ هوشمند
  • فروشگاه ساز

مزایا

  • بررسی لحظه ای وضعیت شرکت های PSP
  • اطلاع رسانی لحظه ای از وضعیت سرویس ها
  • رابط کاربری خوب و آسان
  • امکان پیگیری تراکنش های خریدار
  • مستندات فنی آسان

معایب

  • نداشتن وجه تمایز نسبت به رقبا

سخن پایانی

این مطلبی که خواندید، به منظور معرفی ویژگی های برترین درگاه های اینترنتی و همچنین معرفی بهترین درگاه های پرداخت، آماده شده است. به یاد داشته باشید که اگر کسب و کار خود را به تازگی راه اندازی کرده اید، بزودی به این درگاه ها احتیاج پیدا خواهید کرد پس هر چه سریع تر نسبت به اخذ آن ها اقدام کنید.

سايت سامانه فعال شده كه بزرگترين مجموعه بهبود سئوی سایت است، به شما برای توسعه کسب و کار شما در هر زمانی کمک خواهد کرد؛ بنابراین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر این سایت را دنبال کنید.

4.9/5 - (26 امتیاز)
مقالات مرتبط
دیدگاه کاربران
  • محسن 2 سال پیش

    به شخصه pay.ir و امتحان کردم و راضی بودم

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید