Google AdSense

معرفی Google AdSense

دسته‌بندی‌ها دیجیتال مارکتینگ
نویسنده تیم تحریریه
زمان مورد نیاز برای مطالعه 15 دقیقه

می خواهید از اینترنت کسب درآمد کنید؟ آن هم به صورت دلاری؟ کسب درآمد از اینترنت همواره یک راهکار جذاب برای همه افراد بوده است. خصوصا دانشجویان و دانش آموزان، جوانان، بانوان، افراد خانه دار، معلول و سایر افراد دوست دار حوزه کسب و کارهای اینترنتی، می توانند از فضای کسب و کاری اینترنت و کسب درآمد در اینترنت بیشترین بهره را ببرند. روش های خوب بسیاری وجود دارد که هر یک از آن ها دارای مزایا و معایبی است. اما از این بین، کسب و کارهایی که می توانند کسب درآمد دلاری داشته باشند، بیشتر مورد توجه قرار گرفته …

می خواهید از اینترنت کسب درآمد کنید؟ آن هم به صورت دلاری؟ کسب درآمد از اینترنت همواره یک راهکار جذاب برای همه افراد بوده است. خصوصا دانشجویان و دانش آموزان، جوانان، بانوان، افراد خانه دار، معلول و سایر افراد دوست دار حوزه کسب و کارهای اینترنتی، می توانند از فضای کسب و کاری اینترنت و کسب درآمد در اینترنت بیشترین بهره را ببرند.
روش های خوب بسیاری وجود دارد که هر یک از آن ها دارای مزایا و معایبی است. اما از این بین، کسب و کارهایی که می توانند کسب درآمد دلاری داشته باشند، بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند. با توجه به قیمت دلار در ایران و نوسانات ارز، یکی از بهترین روش ها برای کسب درآمد از اینترنت، استفاده از پلتفرم های خارجی به منظور کسب درآمد ارزی است.
یکی از ساده ترین راهکارها، افزایش ترافیک وب سایت و اجرای تبلیغات در سایت است. کار ساده است. شما یک سایت طراحی می کنید، با استفاده از روش هایی همچون سئو، ترافیک آن را افزایش می دهید و سپس با اجرای تبلیغات در سایت خود درآمد دلاری کسب می کنید.
پلتفرم های مجری تبلیغاتی بسیاری در خارج وجود دارند که بارزترین آن ها گوگل ادسنس است. گوگل ادسنس یکی از سرویس های گوگل بوده که برای کسب درآمد از تبلیغات ارائه شده است.
شیوه کار گوگل ادسنس نیز مانند همه مجریان تبلیغات اینترنتی بدین شکل است که افراد به عنوان تبلیغ کننده یا ناشر وارد آن می شوند.
تبلیغ کنندگان، تبلیغات و بودجه خود را تعریف کرده و ناشرین نیز همان صاحبان وبسایت هستند و می توانند تبلیغات بگیرند.

گوگل ادسنس چیست؟

گوگل ادسنس را می توان مهم ترین و محبوب ترین پلتفرم مجری تبلیغات در دنیا قلمداد کرد. البته فعالیت گوگل ادسنس در ایران کم رنگ است و به همین علت است که با شرکت های مجری تبلیغات بومی سر و کار داریم. علت آن تحریم سایت های ایرانی توسط گوگل است.
به آن علت که گوگل یک شرکت آمریکایی است، خواه و ناخواه می بایست به فرمان های دولت آمریکا مبنی بر تحریمات اعمال شده عمل کند، در غیر این صورت جریمه می شود.
البته اصلا نگران نباشید. تحریم سایت های ایرانی، به این منزله نیست که دیگر تحت هیچ شرایطی کسب درآمد از آن امکان پذیر نیست. در مورد کسب درآمد از گوگل ادسنس در ایران نیز صحبت خواهیم کرد.
قبل از شروع کار بهتر است کمی در مورد گوگل ادسنس بدانیم. گوگل ادسنس در اواسط سال میلادی 2003 توسط شرکت گوگل راه اندازی شده و در حال حاضر محبوب ترین و پراستفاده ترین پلتفرم مجری تبلیغات در اینترنت است.
Google AdSense فرصت بسیار خوبی برای وبمستران، صاحبان سایت و سئوکاران فراهم کرده تا از ترافیکی که به دست می آورند درآمد کسب کنند.
اگر فکر می کنید که با شروع فعالیت خود در گوگل ادسنس می توانید کسب درآمد کنید یا خیر می توانیم به شما بگوییم که گوگل هر سال بیش از 10 میلیارد دلار درآمد ناشی از تبلیغات به ناشران می پردازد و اگر شما نیز به صورت اصولی و حرفه ای کار کنید، می توانید سهمی از این پرداختی را از آن خود کنید.
با توجه به آن که پرداخت ها ارزی هستند، هر چیزی که به دست می آورید، چند ده برابر تومان است و به همین علت به لحاظ مالی خیلی خوب خواهد بود.

مزایای Google AdSense

بدون شک، مهم ترین و برترین ویژگی گوگل ادسنس آن است که پرداخت ها به ارزهای خارجی همچون دلار یا واحد مالی هر کشوری است که با استفاده از مشخصات آن در پلتفرم گوگل ادسنس اکانت ساخته اید. به عنوان مثال، به دست آورن ماهیانه 500 تا 1000 دلار از طریق ادسنس هر چند که کار آسانی نیست، اما اگر اصولی کار کنید، به شدت سخت هم نخواهد بود و شما می توانید حداقل این مقدار درآمد دلاری داشته باشید. البته بستگی به تلاش و رعایت نکاتی دارد که در این مقاله بدان می پردازیم.
تا به امروز بیش از 10 میلیون سایت از این پلتفرم برای کسب درآمد استفاده دارند.
گوگل ادسنس زیرمجموعه گوگل است و گوگل سطح بالایی از امنیت و شفافیت را در گوگل ادسنس برای هر دو طرف تبلیغ کنندگان و ناشران رعایت می کند. یکی از مزایای برتر گوگل ادسنس همین است.
گوگل دارای الگوریتم هایی خاص و قدرتمند بوده که با استفاده از آن موضوع محتوای شما را بررسی کرده و سپس مرتبط ترین تبلیغات را نشان می دهد. انجام این کار برای هر دو طرف بسیار سودمند است. چون کاربران هدفمندی بیشتری دارند، هم شما به عنوان ناشر درآمد بیشتری کسب می کنید و هم تبلیغ کنندگان، تبلیغات خود را به جامعه هدف نمایش می دهند.
گوگل به عنوان واسطه ای بین دو طرف عمل کرده و مراقب است که فرایند کلی برای طرفین شفاف باشد. تمامی تمام فاکتورهای لازم را می توان در Google Analytics ردیابی و بررسی کرد.

انواع فرمت های تبلیغاتی در AdSense وجود دارند. تبلیغ ‌کنندگان می‌توانند متن، تصاویر، تبلیغات به صورتHTML، تبلیغات ویدیویی و موارد دیگر را در ابعاد مختلف در سایت های ناشر اجرا کنند. این به عنوان یک ناشر مسلما به نفع شما نیز هست. چگونه؟ به عنوان یک ناشر، می توانید انواع مختلف تبلیغات را آزمایش کنید و بفهمید که کدام یک بیشترین درآمد را دارند و سپس همان نوع تبلیغات را در سایت خود نمایش دهید.
یک نکته مهم: می توانید بررسی کنید که کدام اندازه ها توسط ناشران دیگر بیشتر استفاده می شود و با مهندسی معکوس تبلیغات آن ها در سایت خود درآمد بیشتری به دست آورید.

معرفی Google AdSense

گوگل ادسنس چگونه کار می کند؟

فرآیند کلی شروع کار در گوگل ادسنس سادگی بسیاری دارد. کافی است تا شما یک اکانت AdSense ایجاد کنید. البته حتما نکات مربوطه را رعایت کنید تا گوگل متوجه ایرانی بودن سایت شما نشود. در ادامه در مورد راه های موجود صحبت خواهیم کرد.
پس از ورود به گوگل ادسنس، کافی است یک کد کوچک را در صفحات وب سایت خود وارد کنید.

پس از آن گوگل بر اساس الگوریتم های اختصاصی که هدفمندی تبلیغات را نشانه می روند، تبلیغات هدفمندی را در صفحه شما نمایش می دهد که یا مربوط به محتوای وب سایت شما یا جستجوهای قبلی کاربران است.

بازدیدکنندگان سایت شما وقتی وارد سایت شما می شوند و تبلیغ گوگل را مشاهده می کنند، برای روی تبلیغات کلیک کرده و به همین صورت Google AdSenseبر اساس کلیک های دریافت شده به شما پول پرداخت می کند. گوگل ادسنس با شیوه پرداخت بر اساس هزینه هر کلیک و تقسیم درآمد کار می کند. این بدان معناست که وظیفه اصلی شما به عنوان صاحب سایت این خواهد بود که تا حد امکان کلیک های بیشتری بر روی آن کلیک دریافت کنید.

نکته خیلی مهم: یک ایده نه چندان جالب تقلب کردن است. گوگل بسیار هوشمند است و اصلا سعی نکنید که گوگل را فریب دهید و تعداد کلیک های فیک را افزایش دهید. همچنین اصلا و تحت هیچ شرایطی روی تبلیغات سایت خود کلیک نکنید. چون گوگل این ها را متوجه می شود. گوگل یک سیستم بسیار دقیق و پیچیده برای جلوگیری از تقلب در کلیک کردن دارد.

اگر که متوجه فعالیت مشکوکی در وب سایت شما شود یا در مورد کیفیت ترافیک و کلیک های شما شکی وجود داشته باشد، ممکن است اکانت شما را به حالت تعلیق درآورد. هر چند که رفع تعلیق آن شدنی است، اما فوق العاده سخت است. پس بهتر است که از راه درست پیش بروید تا زحماتتان هدر نرود.

چقدر می توانید با گوگل ادسنس درآمد کسب کنید؟

گوگل به ازای هر کلیک روی تبلیغات اجرا شده از تبلیغ کنندگان هزینه دریافت می کند. به ناشران و صاحبان سایت بین 51٪ تا 68٪ از هر کلیک هزینه پرداخت می شود. اما نمی توان در مورد مبلغ دریافتی خاصی صحبت کرد. چرا که کمیسیونی که دریافت می کنید به شدت به رقابت در آن حوزه بستگی دارد. به صورت حدودی کمیسیون هر کلیک می تواند از 0.20 تا 15 دلار متغیر باشد. در اکثر حوزه های کاری کمتر از 3 دلار به ازای هر کلیک به ناشران پرداخت می شود. با این حال حوزه های کاری مختلفی نیز وجود دارد که گران تر و پول سازتر هستند. به عنوان مثال سه حوزه کاری بیمه، آموزش آنلاین و بازاریابی و تبلیغات در ایالات متحده، گران ترین حوزه های تبلیغاتی هستند و اگر در ابتدای راه بوده و به دنبال بهترین و گران ترین حوزه های کاری در زمینه تبلیغات هستید می توانید از آن استفاده داشته باشید.

 

نکته مهم: مبلغی که به شما پرداخت می شود، صرفا به ارزش هر کلیک در جایگاه شما بستگی ندارد، بلکه بستگی به این دارد که چگونه تبلیغات نمایش داده شده با علاقه و استقبال مخاطبان شما مطابقت دارند، تبلیغات در کجای صفحه قرار می گیرند و موارد اینچنینی. بنابراین به محتوای سایت خود و حتی ظاهر سایت خود و محتوای خود توجه کنید و مکان های مختلف را برای نمایش تبلیغات در یک صفحه آزمایش کنید تا کارآمدترین گزینه را پیدا کنید.

کسب درآمد از گوگل ادسنس در ایران چگونه است؟

کسب درآمد در ایران با استفاده از گوگل ادسنس شدنی است اما مسلما به سادگی شروع همکاری با پلتفرم اجرای تبلیغات گوگل در کشورهای دیگر نیست. برای کسب درآمد از گوگل ادسنس در ایران پیشنهاد می کنیم که کارهای زیر را انجام دهید:
سایت خود را با دامنه های بین المللی راه اندازی نمایید. به هنگام ارائه اطلاعات برای ثبت دامین، کشورهای دیگر را انتخاب کرده و ایرانی بودن خود را فاش نکنید.
از هاست های معتبر خارجی استفاده کنید. منظور آن است که به کل از سرویس دهنده های خارجی استفاده کنید و به طور مثال از هاستینگ ایرانی، هاست آلمان نخرید. بلکه از هاستینگ های خارجی هاست خود را تهیه کنید.
پس از آن یک حساب پی پل با رعایت نکاتی همچون خرید VPS و سایر روش های دور زدن بسازید. البته اگر در خارج کسی را دارید که قابل اعتماد است می توانید به او بسپارید تا برای شما یک حساب ساخته و پول را به حساب شما بریزد.
اگر پی پل دارید یا می خواهید دریافت پول را به یک آشنا در خارج محول کنید، خوب است. حالا باید یک اکانت در گوگل ادسنس باز هم با رعایت تمامی نکات بسازید. اگر فکر می کنید ممکن است مشکلی به وجود بیاید دوباره می توانید از آشنایان خود در خارج کمک بگیرید. همچین سایت ها و پلتفرم هایی نیز هستند که می توانند به شما سرویس های دور زدن تحریم را ارائه کنند. به عنوان مثال می توانید از حساب آن ها برای دریافت درآمدها استفاده کنید. البته در معتبر بودن شرکت دقت کنید. بیشتر آن ها یا یک کارمزد مشخص دریافت کرده یا درصدی از درآمد شما را که معمولا تا نهایتا 30 درصد است برداشته و مابقی را به صورت ریال به حساب شما واریز می کنند.

چگونه کسب درآمد از گوگل ادسنس را شروع کنیم؟

  • مهارت های خود را افزایش دهید.
    برای کسب درآمد دلاری از گوگل ادسنس باید چیزهای زیادی را بلد باشید. از زبان انگلیسی گرفته تا سئو و همچنین مدیریت زمان و رفع اهمال کاری برای شروع کسب و کار و کار کردن. همچنین باید تحقیق کلمات کلیدی، کار با ابزارهای مختلف و همچنین پیگیری اخبار و پیدا کردن سوژه ها را خیلی خوب بدانید. یکی از بهترین راه ها، جاسوسی از رقباست. می توانید ببینید که بهترین رقبای شما از چه موضوعاتی استفاده کرده اند و شما هم بر روی آن ها کار کنید.
  • وقت های خالی و مرده را روی آن بگذارید
    وقت های فراغت و بیکاری را به جای استراحت های لذت بخش به کار خود اختصاص دهید. مطمئن آسان نیست. اما به رهایی از مشکلات فعلی و به دست آورن درآمد دلاری و استقلال مالی فکر کنید. یک نکته مهم استفاده از وقت های مرده است. وقت های مرده به وقت هایی گفته می شوند که عملا تلف می شوند. مانند صف نان، مترو یا مطب دکتر. در چنین مواقعی بهتر است که لپ تاپ خود را همراه داشته باشید و تا حدی که می توانید و نه بیشتر بر روی آن کار کنید.
  • بر زبان انگلیسی مسلط شوید
    باید زبان انگلیسی را یاد گرفته و بر آن تسلط یابید. شما نمی توانید یک وبلاگ با زبان فارسی بزنید چون ایرانیان تحریم هستند و نمی توانید درآمد دلاری با ادسنس داشته باشید. پس لازم است که زبان انگلیسی یا یکی از زبان هایی که گوگل ادسنس با کشورهای آن ها کار می کند را یاد بگیرید.
  • نویسندگی را خوب یاد بگیرید
    این که متن شما و محتوایی که می نویسید به دل کاربر بشیند یکی از بهترین روش ها برای جذب کاربران بیشتر و حفظ آنان است. باعث می شود که به یک برند تبدیل شده و همه سایت شما را متمایزتر بدانند. ساده، روان و جذاب بنویسید. از مثال، شوخی و هر آن چه که فکر می کنید لازم است استفاده کنید. از کلمات به موقع استفاده کنید و کلمات خیلی ادبی به کار نبرید. جمله بندی ها و ربط موضوعات بخش های مختلف به یکدیگر نیز از اصول کار است.
  • سئو را یاد بگیرید
    برای کسب ترافیک رایگان، هیچ راهی بهتر است سئو نیست. سئو در واقع برگ برنده شما در این نبرد سخت است. باید سئو را یاد بگیرید. سئو یک مهارت جذاب و پولساز است و سختی های زیادی ندارد. پس حتما آن را یاد بگیرید.
  • ارتباط سازی کنید
    ارتباط سازی برای کار شما اهمیت بالایی دارد. چون با استفاده از ارتباط سازی می توانید درآمد خود را نقد کنید، همکار پیدا کرده و کار خود را توسعه دهید. البته در نظر داشته باشید که به هر کسی اعتماد نکنید.

معرفی Google AdSense

نکات بسیار مهم کسب درآمد از گوگل ادسنس

  • نکات مهم دور زدن تحریم را رعایت کنید.
    نکاتی که منجر به دور زدن تحریم می شود را همیشه اجرا کنید و سهوا یا عمدا آن ها را کنار نگذارید. از استفاده از VPS گرفت تا هاست و دامین خارجی و هر نکته ای که فکر می کنید ممکن است باعث شود که گوگل متوجه ایرانی بودن شما بشود.
  • نیچ کار کنید
    نیچ کار کردن اهمیت فوق العاده بالایی دارد. به جای آن که پراکنده و گسترده کار کنید و با رقبای قدر در هر حوزه کاری دست و پنجه نرم کنید، یک حوزه کاری پر از جستجو، پردرآمد و گران را پیدا کرده و بر روی آن کار کنید. پس از آن رقبای شما و استراتژی هایی که دارید فقط در یک حوزه کاری مشخص است.
  • بر روی کلمات کلیدی هدفمند کار کنید
    تحقیق کلمات کلیدی خوب داشته باشید و با استفاده از ابزارهای مختلف، سعی کنید کلماتی را پیدا کنید که ساده تر، هدفمندتر و در عین حال دارای سرچ مناسب هستند. در ابتدای کار بر روی کلمات خیلی سخت تمرکز نکنید و به جای یک کلمه سخت بر روی چند کلمه ساده تر کار کنید تا جمع آن ها یک میزان سرچ مناسب را برای شما داشته باشد.
  • سئو انگلیسی و فارسی تفاوتی با هم ندارند
    سئو سایت های انگلیسی زبان و فارسی زبان بر خلاف چیزی که خیلی از افراد فکر می کنند، با هم تفاوتی ندارند و گوگل به سویی می رود که سئو در همه زبان ها همگام سازی شود و این کار را تا حدود زیادی نیز خوب انجام داده است. اما با این تفاوت سئو انگلیسی به دلیل رقبای بیشتر و سرچ بالاتری که دارد سختی بیشتری به لحاظ تلاش دارد و اصول همان ها هستند.
  • باید به شدت تلاش کنید و دلسرد نشوید
    شما رقبای بسیار زیادی دارید و قرار هم نیست در چند ماه اول درآمدی عایدتان شود، پس دلسرد نشده و خیلی تلاش کنید. اگر همه کارها را خوب انجام دهید، با سئو ترافیک بسیاری به دست خواهید آورد که با کلیک بر روی تبلیغات سایت شما، باعث افزایش درآمدزایی سایتتان می شوند. تنها چیزی که باید مدنظر قرار دهید آن است که به دوری از مشکلات فعلی فکر کنید.
  • از این شاخه به آن شاخه نپرید
    یکی از معضلات مهم خیلی از دوستان آن است که برای راه اندازی یک سایت ذوق و شوق زیادی دارند اما پس از راه اندازی رفته رفته از چشمشان افتاده و دوباره به یک حوزه کاری دیگر سرک می کشند. در حالی که این کار اشتباه است. در صورتی که از پرسرچ بودن و گران بودن حوزه کاری خود مطلع هستید، با اطمینان کار کنید و تغییر شاخه ندهید.
  • تقلب نکنید و اجازه تقلب ندهید.
    گوگل به شدت بر روی تقلب چه توسط ناشر و چه توسط کاربران حساس است. اصلا بر روی تبلیغات خود کلیک نکرده و اجازه کلیک فیک هم ندهید. برخی از کاربران به دلیل هر غرضی که دارند، کلیک های فیک بر روی تبلیغات شما انجام می دهند که موجب برانگیخته شدن حساسیت گوگل می شود. در صورتی که با چنین اسپم هایی مواجه شدید، کافی است با استفاده از پلاگین های امنیتی، آی پی فرد را یافته و آن را بلاک کنید.
  • بهینه سازی نرخ تبدیل
    بهینه سازی نرخ تبدیل مهم ترین عامل برای افزایش درآمد است. با استفاده از بهینه سازی عنوان صفحه، نوشتن دیسکریپشن جذاب، ابتدای مقاله جذاب و ایجاد قلاب، کاربران را به صفحات مختلف سایت خود کشانده و نگهدارید.

ترافیک پادشاه است

در نهایت، و مهمتر از همه، درآمد شما به میزان ترافیک هدفمندی که به سایت شما روانه می شود بستگی دارد. می‌توانید گران ترین حوزه کاری را انتخاب کنید و بهترین مکان‌ها را برای نمایش تبلیغات خود انتخاب کنید، اما اگر کسی به ‌سایت یا وبلاگ شما نیاید، هیچ فایده ای ندارد.
یک نکته تلخ آن است که فقط تعداد بسیار کمی از بازدیدکنندگان شما روی تبلیغات کلیک می کنند. البته هیچ آمار رسمی از طرف گوگل وجود ندارد، اما معمولا مدیران سایت ها گزارش می دهند که 1٪ تا 2٪ CTR بسیار خوبی است که به احتمال زیاد، کلیک ها برای هر کلیک کمتر از 1 دلار برای شما به ارمغان می آورد.
سپس می توانید خودتان محاسبه کنید که برای کسب مبلغ مورد نظر به چه میزان ترافیک نیاز دارید. به عنوان مثال اگر پرداختی برای یک کلیک به شما 30 سنت است، برای به دست آوردن 300 دلار در روز که رقم بسیار جذابی است، نیاز به روزانه 1000 کلیک دارید.
بنابراین، اگر می خواهید با AdSense درآمد کسب کنید، باید حجم زیادی از ترافیک داشته باشید. این کار به کار زیاد و محتوای بی نظیر و با کیفیت زیادی نیاز دارد.
این بدان معناست که ساخت یک وب سایت در مورد موضوعی که اطلاعات زیادی در مورد آن دارید همیشه منطقی تر است. تولید محتوای باکیفیت زیاد برای شما بسیار آسان تر خواهد بود و این کار لذت بخش خواهد بود. این را هم انتظار نداشته باشید که با یک سایت 10 صفحه ای ماهانه 1000 دلار درآمد داشته باشید. توصیه می شود قبل از شروع کار با گوگل ادسنس حداقل 20، 30 صفحه محتوا بنویسید.

5/5 - (2 امتیاز)
مقالات مرتبط
دیدگاه کاربران
  • سیما 2 سال پیش

    خیلی کامل بود دمتون گرم

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید