معرفی وب سایت فریلنسر

معرفی وب سایت فریلنسر

دسته‌بندی‌ها معرفی استارت آپ
نویسنده زهرا امیدی
زمان مورد نیاز برای مطالعه 8 دقیقه

آیا شما هم دور کار هستید و به دنبال پروژه های مختلف می گردید؟ اگر می خواهید بدانید کجا و چگونه باید به درآمد مورد نظر خود برسید پس بهتر است کمی شما را با سایت فریلنسر آشنا کنیم. سایت فریلنسر در تمام دنیا شناخته شده است و افرادی که دارای توانایی انجام کارهای دورکاری را دارند، ترجیح می دهند کار خود را از این طریق انتخاب کنند و در منزل کسب درآمد نمایند. اگر به آشنایی با سایت فریلنسر علاقمند شده اید، پس تا پایان مطلب ما را همراهی کنید. فریلنسر کیست؟ پیش از این که با خود فریلنسر …

آیا شما هم دور کار هستید و به دنبال پروژه های مختلف می گردید؟ اگر می خواهید بدانید کجا و چگونه باید به درآمد مورد نظر خود برسید پس بهتر است کمی شما را با سایت فریلنسر آشنا کنیم. سایت فریلنسر در تمام دنیا شناخته شده است و افرادی که دارای توانایی انجام کارهای دورکاری را دارند، ترجیح می دهند کار خود را از این طریق انتخاب کنند و در منزل کسب درآمد نمایند. اگر به آشنایی با سایت فریلنسر علاقمند شده اید، پس تا پایان مطلب ما را همراهی کنید.

فریلنسر کیست؟

پیش از این که با خود فریلنسر آشنا شوید بهتر است اول در ارتباط با فریلنس بدانید. به قراردادهایی که طبق آن افرادی یا شرکتی نسبت به انجام کاری متعهد می شوند و بر اساس آن کارفرما دستمزدی را تعیین می کند، فریلنس می گویند. اما فریلنسر به چه کسی می گویند سوالی است که شاید تا به حال برای شما هم پیش آمده باشد.

فریلنسر به افرادی می گویند که در برابر اجرای خدمات و سرویس ها بدون این که تعهد طولانی مدتی به کارفرما داشته باشد، دستمزد خود را توافقی دریافت خواهد کرد. از جمله کارهایی که در زمینه فریلنسینگ می توان به اجرا دراورد مواردی مانند:  روزنامه نگاری، طراحی سایت ، تولید محتوا ، برنامه نویسی، عکاسی و .. است.

سایت Freelancer  چیست؟

سایت فریلنسر را می توانیم مانند بازار بزرگی بدانیم که افرادی که نیاز به کار دارند یا حتی افرادی که می خواهند کار خود را به کسی بسپارند، می توانند از آن استفاده کنند. این شرکت تا کنون موفق به انجام ۴.۵ میلیون پروژه شده است و بیشتر از ۸ میلیون نفر کاربر تاییدی دارد. وب سایت فریلنسر توانسته طیف وسیعی از خدمات را در زمینههای مختلف به کار بگیرد و از آن برای افرادی که به کار نیاز دارند، استفاده کند.

سایت فریلنسر برای بیشتر کشورهای دنیا قابلیت دسترسی دارد و محدودیت خاصی ندارند. البته ذکر این نکته لازم است که در ایران نمی توان به راحتی از این سایت استفاده کرد. به همین خاطر برای فعالیت در سایت فریلنسر نیاز است تا اکانت داشته باشند و تا حدی بتوانند فعالیت های خود را در آن جا انجام دهند.

معرفی وب سایت فریلنسر

تاریخچه سایت فریلنسر

سال ۲۰۰۹ بود که مت بری در استرالیا برای تاسیس این شرکت اقدام کرد. این شرکت بر اساس ایده موسس آن بر مبنای همکاری راحت کارفرما و کارمند بنا شد. پس از این که این سایت فعالیت خود را آغاز کرد، به ازای کارهایی که در صورت می گرفت، ۱۰ درصد قیمت به سایت تعلق می گرفت. البته در صورتی که افراد عضویت ماهانه ۵ دلاری پرداخت کنند از مبلغ کارمزد پرداختی کم خواهد شد.

بیشتر کاربرانی که در این سایت مشغول فعالیت هستند از کشورهای هند، فیلیپین، انگلیس، پاکستان و آمریکا هستند. در حال حاضر حدود ۲۰ میلیون کاربر در این سایت وجود دارد. در وب سایت فریلنسر بیشترین بازار کار متعلق به موارد زیر است:

  • طراحی، معماری و مدیا
  • تولید محتوا
  • آی تی و نرم افزار

چگونه باید در سایت فریلنسر ثبت نام کنیم؟

شاید در ابتدا فکر کنید که ثبت نام در سایت فریلنسر خیلی سخت است و باید برای ثبت نام کارهای پیچیده ای را انجام دهید. اما بهتر است بدانید از طریق مراحل زیر به آسانی و بدون هیچ مشکلی می توانید در این سایت ثبت نام کنید:

  • ابتدا وارد سایت Freelancer.com  شوید و روی دکمه Sign Up  که در صفحه اصلی سایت قرار دارد، کلیک کنید.
  • ثبت نام رایگان است و به وسیله اکانت فیس بوک یا ایمیل می توانید حساب کاربری را برای خود ایجاد نمایید.
  • پس از انتخاب ایمیل یا اکانت فیس بوک باید نام کاربری را مشخص کنید.
  • بعد از این که مراحل مورد را نظر را طی کردید باید نوع حسابی که می خواهید با آن فعالیت کنید را مشخص نمایید. در صورتی که به دنبال کار در این سایت هستید باید حساب Work را انتخاب کنید. البته حساب Hire  هم برای کارفرمایان می باشد و می توانند جذب فریلنسر داشته باشند.
  • مهارت خود را در این مرحله انتخاب کنید. می توانید ۲۰ مهارت را در این بخش مشخص نمایید.
  • در مرحله بعدی باید اطلاعات شخصی خود را وارد کنید. سطح مهارت، زبان هایی که به آن تسلط دارید و.. را باید تعیین نمایید.
  • برای این که حساب خود را Verify کنید لازم است که حساب اعتباری یا کارت اعتباری خود را به ثبت برسانید. البته این کار خیلی ضروری نیست اما بهتر است انجام شود تا اعتماد کارفرمایان را به دست آورید.

در صورتی که انجام مراحل بالا برای شما مقدور نیست بدون نگرانی از ایجاد اکانت وریفای فریلنسر ، کار خود را به Activated بسپارید و پیوند را دنبال نمایید.

معرفی وب سایت فریلنسر

روش کسب درآمد از Freelancer

برای این که از طریق سایت فریلنسر کسب درآمد داشته باشید، می توانید از طریق مراحل زیر آن را عملی کنید:

اول مشخص کنید که محدوده توانایی و مهارت شما چه میزان است. برخی از پروژه ها بر اساس توان و قابلیت هایی که دارید تعیین می کنند که کار را به چه کسی بسپارند.

صفحه پروفایل را برای خود خلاقانه ایجاد نمایید. در این صفحه سعی کنید که مهارت ها، نمونه کارهایی که انجام داده اید، شخصیت و .. را برای دیگران آشکار کنید. بر این اساس کارفرما می تواند تشخیص دهد که آیا شما می توانید کار او را انجام دهید یا خیر.
پروژه ها و مزایده هایی که با مهارت شما سازگار است را پیدا کنید. در این سایت روزانه تعداد زیادی، مزایده، مسابقه، پروژه و .. قرار داده می شود و به طور قطع برخی از آن ها با توانایی شما سازگار است.

پس از این که کار را پیدا کردید و تمام جوانب را بسنجید. یعنی اول بررسی کنید که آیا زمانی که در اختیار دارید، پروژه ای را که قبول کرده اید،  هزینه ای که می خواهید در قبال آن دریافت کنید مورد قبول شما و کارفرما است یا باید بر اساس آن با یکدیگر توافق کنید.
در این مرحله باید شما پول خود را دریافت کنید و امتیاز ۵ ستاره را به دست آورید. برای برداشت پول می توانید از طریق PayPal , Wire Transfer یا حساب بانک محلی مشخص شده اقدام کنید.

پیدا کردن کار در سایت فریلنسر

بهتر است ابتدا به سراغ کارهای سخت نروید و برای به دست آوردن تجربه در این سایت از پذیرش کارهای آسان شروع کنید. این کار موجب خواهد شد تا رزومه ای قابل قبول داشته باشید و در کار خود مهارت کسب کنید. اما برای این که کاری مناسب را پیدا کنید، می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

  • Skills: در این قسمت مهارت های خود را برای این که می توانید چه پروژه هایی را انجام دهید، قرار دهید.
  • Location: محل جغرافیایی برای انجام کار را مشخص کنید.
  • Project Type: در این بخش می توانید نوع پروژه مد نظر را انتخاب نمایید.
  • Fixed/Hourly Price: شیوه قیمت گذاری پروژه و ساعت آن را معین کنید.
  • Language: باید زبانی که پروژه بر اساس آن اجرا شود را انتخاب فرمایید.

معرفی وب سایت فریلنسر

ارسال پیشنهاد برای کار در سایت فریلنسر

مهم ترین بخش از کسب درآمد شما مرتبط با همین موضوع ارسال پیشنهاد کار است. پس از این که کار مورد نظر را پیدا کردید، باید به کارفرما پیشنهاد خود را ارسال کنید. اما باید در نظر داشته باشید که مبلغ پیش پرداخت، ضمانت و.. مشخص شود. علاوه بر این ذکر چند نکته برای ارسال پیشنهاد ضروری است که باید به آن ها حتما توجه کنید:

  • در صورتی که جایی از پروژه برای شما گنگ بود حتما از کارفرما سوال بپرسید.
  • تمام شرایط پروژه را بخوانید و به خوبی ارزیابی کنید.
  • بهترین پیشنهادات را ارائه کنید و از کپی کردن ایده های دیگران خودداری نمایید.
  • در پروفایل خود همواره نقاط مثبت را قرار دهید تا کارفرما با دید بازتری نسبت به شما دست به انتخاب بزند.
  • در صورتی که نمونه کار در زمینه پروژه انتخابی را دارید به کارفرما ارائه دهید تا با شیوه کار شما آشنا شود.
  • هزینه ها و زمان مورد نیازی که باید پروژه تحویل داده شود را حتما با توان و زمان خود هماهنگ کنید. بررسی کنید که آیا می توانید این کار را در زمان اعلامی کارما تحویل دهید یا از توان شما خارج است.

در صورت بروز اختلاف در فریلنسر چه کنیم؟

ممکن است میان شما و کارفرما اختلافی به وجود آید و نتوانید آن را حل کنید، از این رو باید وارد قسمت Dispute Resoltions شوید و اقدام به رفع مشکل کنید. در صورتی که مشکل ما بین شما و کارفرما برطرف نشد، باید با ارائه وضعیت و توضیحات کامل در این بخش صبر کنید، تا مشخص شود چگونه باید مشکل را حل کنید.

سخن پایانی

Freelancer  بزرگترین سایت دنیا در زمینه کارها و پروژه های مرتبط با فریلنسرها است که تا کنون توانسته نظر مثبت بسیاری از افراد را به خود جلب کند. در این مطلب سعی داشتیم هر آنچه که لازم است در ارتباط با این سایت معتبر و بزرگ در اختیار شما قرار دهیم. در صورتی که مایل به فعالیت در این سایت هستید می توانید با ایجاد اکانت در آن اقدام به درخواست کار کنید. البته در صورتی که نمی توانید مراحل یاد شده را انجام دهید بهتر است کار به متخصصین سایت Activated بسپارید. از این که تا پایان مطلب ما را همراهی کردید، از شما سپاس گزاریم.

4.7/5 - (7 امتیاز)
مقالات مرتبط
دیدگاه کاربران
  • امیری 2 سال پیش

    معرفی خوبی بود ممنون از سایت خوبتون

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید