آنالیز سئو
ثبت درخواست آنالیز سئو رایگان
فرآیند تحلیل و آنالیز سئو سایت
دارای سه فاکتور مهم است. کمک گرفتن از این سه فاکتور مهم در آنالیز سئو سایت تاثیر بسیار زیادی دارند که عبارتند از:
- آنالیز سئو داخلی On-page SEO
- آنالیز سئو خارجی Off-page SEO
- تحلیل و آنالیز سایت از نظر سئو تکنیکال
سئو داخلی سایت: منظور از سئو داخلی همان بهینه سازی صفحات وبسایت است. هدف از آنالیز سئو داخلی وبسایتها این است که موتورهای جستجو بتوانند به راحتی محتوای نوشته شده در صفحات را درک کنند.
سئو خارجی سایت: سئو خارجی یک وبسایت شامل کلیه مواردی است که در خارج از سایت برای بهبود عملکرد و شرایط سایت از آنها استفاده میشود. لینکسازی خارجی از مهمترین موارد در سئو خارجی سایت است که در آنالیز سایت باید توجه ویژهای به آن داشته باشید.
سئو تکنیکال: منظور از سئو تکنیکال بهینه سازی سایت از لحاظ فنی است. این مورد موجب بررسی بهتر سایت توسط خزندههای گوگل میشود. سئو تکنیکال مجموعهای متشکل از موارد سرور میزبانی سایت، سرعت بارگذاری و ایندکس سایت است.
تحلیل و بررسی سایت سئو سایت
با توجه به پیشرفت دانش و فناوری بسیاری از کسب وکارها برای ارتقای تجارت خود به استفاده از ابزارهای مختلف در سطح وب روی آورده اند. برای داشتن یک وبسایت خوب و هدفمند، لازم است تا در بهینهسازی صفحات آن دقت زیادی کرد. بهینهسازی موتور جستوجو یا همان سئو تاثیر بسیار زیادی در دیده شدن صفحات سایت در موتورهای جستجو دارد. بهترین راه برای بهینه سازی صفحات وب آنالیز سئو است. در واقع تحلیل و بررسی سایت از نظر سئو یکی از موارد بسیار مهمی است ک توسط یک متخصص سئو یا وب سایت های آنالیز سئو انجام میشود.
کاربردیترین وب سایت های آنالیز سئو
علاوه این سایت میتواند نتایج درخواستی یک سایت را درسه زیر مجموعه شامل موارد زیر ارائه دهد:
- آنالیز وبسایت: در این بخش جایگاه سایت مورد نظر در بین سایتهای دیگر تخمین زده شده و شکل سایت را به صورت موبایل و دسکتاپ نمایش میدهد. یکی از قابلیتهای ویژه این وبسایت، ارائه نکات مهم درباره صفحات ایندکس شده، کلمات کلیدی و… است. در این صفحه نکاتی درباره سرعت سایت وجود دارد که حجم یک به یک اسکریپتها و تصاویر و… را در کنار سرعت Lead به کاربر نشان میدهد. در آخر با فشردن گزینه Web performance از نکات و توصیههای این وبسایت میتوان برای افزایش سرعت استفاده کرد.
- Competitor Analysis: در صورتی که در مرحله اول کاربر علاوه بر سایت خود دامنههای دیگری را وارد کرده باید به این صفحه رفته و درباره تعاریف کلی سئو و سرعت سایت نتایج مشخص شده درباره دامنههای وارده را مشاهده کند.
- Keyword: در این قسمت میتوان با مشخص کردن کلمه کلیدی درباره میزان جستجوی آن، نرخ کلیک آن و دامنههایی که در داخل خود از این کلمه بهره میبرند اطلاعات مفیدی به دست آورد.
آنالیز سئو Ahrefs
وبسایت Ahrefs یکی دیگر پرکاربردترین سایت های بررسی سئو است که بسیاری از صاحبان سایتها به این وبسایت مراجعه میکنند. برخی از امکانات مهم این وبسایت عبارتند از:
- ارائه اطلاعات مفید و کامل درباره Backlink
- قابلیت مشاهده آمار بازدید کنندگان سایت از طریق گوگل
- امکان مشاهده حجم جستوجوی کلمه کلیدی و نرخ کلیک آن
- بخش جالب و پرکاربرد این وبسایت Content Explorer است، در این بخش میتوان درباره یک موضوع مشخص جستجو کرد. در این بخش Ahrefs همانند یک موتور جستجو بهترین محتوای مرتبط با موضوع جستجو شده را یافته و به کاربر نشان میدهد.
آنالیز سئو WooRank
سایت وورنک (WooRank) یکی از سریعترین وب سایت های آنالیز سئو سایت است. این سایت ابتدا یک گزارش اجمالی از سئو خارجی و سئو داخلی سایت تهیه میکند. البته با ارتقاء دادن این ابزار به نسخه پولی میتوان به صورت نامحدود از سایت خود گزارشهای کاملتری نیز تهیه کرد. این ابزار از جمله ابزارهای بررسی سئو سایت است که در ابتدا به شخص پیشنهاد میکند تا به مدت ۷ روز از امکانات آن به صورت رایگان و بدون محدودیت استفاده کند. برای استفاده از این وب سایت بررسی سئو در ابتدای ورود باید URL سایت خود را وارد کرده و بر گزینه Create review کلیک کرد. گزارش تهیه شده از این وبسایت شامل ۸ قسمت مختلف است.
- سئو: این سایت با بررسی و آنالیز سئو داخلی و سئو خارجی سایت تمامی ایرادات آن را به صورت کلی گزارش میکند.
حالت موبایل: سایت مورد نظر در حالت موبایل به نمایش گذاشته شده و کلیه روشهای بهینه سازی سایت برای تلفن همراه بررسی میشود.
قابلیت استفاده آسان (usability): این قابلیت وب سایت آنالیز سئو مشخص میکند که آیا سایت مورد نظر مورد دلخواه کاربران هست یا نه.
تکنولوژی: این بخش میزان محبوبیت وبسایت مورد نظر در شکبههای اجتماعی چون توییتر، فیسبوک، اینستاگرام و… را ارزیابی میکند.
تعداد بازدیدکنندگان (visitors): یکی از امکانات ویژه این وب سایت بررسی سئو نشان دادن تعداد بازدیدکنندگان از سایت مورد نظر است
آنالیز سئو hubspot's
بر خلاف سایر وب سایت های آنالیز سئو سایت، تمرکز اصلی این وبسایت روی سئو سایت کاربر است. این سایت بر روی استراتژیهای آنلاین کمپانی سایت نظارت میکند. این وبسایت پرطرفدار و پرکاربرد روی ۵ نکته زیر توجه بسیار زیادی دارد:
- وبلاگ نویسی: این وبسایت آنالیزور به بخش وبلاگ نویسی توجه ویژهای داشته و تمامی فعالیتهای وبلاگ نویسی سایت را بررسی میکند. برای نمونه آیا سایت مراجعه کننده حاوی بلاگ است یا خیر، یا این که آیا سایت دارای گزینه اشتراک گذاری در شبکههای اجتماعی را دارد یا خیر.
شبکه اجتماعی: فعالیتهای سایت در شبکههای اجتماعی را به صورت جامع و دقیق بررسی میکند. - سئو: در این بخش پارامتر های مهم در سئو داخلی و خارجی سایت مورد نظر را تحلیل میکند. مانند عنوان، توضیحات، بک لینکها و…
- تولید لید یا سرنخ: این بخش اثربخشی صفحات لندینگ سایت مراجعه کننده را ارزیابی میکند. برای مثال این که صفحه سایت در صفحه نمایش موبایلها چگونه است؟ آیا از متا تگ ویوپورت در سایت استفاده شده است یا نه.
آنالیز سئو SEOsitecheckup
ابزار SEO Sitecheckup یکی از بهترین ابزارهای بررسی سئو سایت است. برای استفاده از این ابزار کافی است تا آدرس وبسایت خود را در باکس URL وارد کرده و بر روی گزینه Checkup کلیک کنید. این وبسایت تمامی فاکتورهای مهم در سئو داخلی و سئو خارجی سایت را به صورت کامل آنالیز و بررسی میکند. با استفاده از نسخه حرفهای آن نیز میتوان در مدت زمان دو هفته به آنالیز و تحلیل بینهایت سایت، مانیتورینگ ۱۵ وبسایت، رهگیری ۳۰۰ کلمه کلیدی اصلی، ذخیرهسازی بینهایت گزارشات و آنالیز لینکهای ناموفق و شکسته ۱۵ سایت و سایر موارد مشابه پرداخت.