ضعف ها و معایب وردپرس
ما بزرگترین ضعف ها و معایب وردپرس را به شما معرفی می کنیم تا شناخت بیشتری از این سیستم کسب کنید. وردپرس علاوه بر مزیت های بیشماری که دارد با معایبی هم روبرو است که برخی عیوب به راحتی برطرف می شوند و نمی توان از آنها به عنوان نقص این سیستم نام برد. بیشتر کاربران بر این باور هستند که مهمترین ضعف وردپرس امنیت کم آن است که آن را در مقابل هکرها آسیب پذیرتر می کند. هنگام راه اندازی وردپرس و همچنین کار با آن تمام ضعف ها بررسی می شود و تا حد امکان برطرف می گردند. …
ما بزرگترین ضعف ها و معایب وردپرس را به شما معرفی می کنیم تا شناخت بیشتری از این سیستم کسب کنید. وردپرس علاوه بر مزیت های بیشماری که دارد با معایبی هم روبرو است که برخی عیوب به راحتی برطرف می شوند و نمی توان از آنها به عنوان نقص این سیستم نام برد. بیشتر کاربران بر این باور هستند که مهمترین ضعف وردپرس امنیت کم آن است که آن را در مقابل هکرها آسیب پذیرتر می کند. هنگام راه اندازی وردپرس و همچنین کار با آن تمام ضعف ها بررسی می شود و تا حد امکان برطرف می گردند. در سامانه فعال شده قصد داریم تا شما را با انواع عیوب و ضعف های وردپرس آشنا کنیم؛ پس تا انتهای مطلب با ما باشید.
معرفی بزرگترین ضعف های وردپرس
وردپرس ضعف ها و عیوب بزرگی دارد که هنگام راه اندازی و استفاده باید به آنها توجه شود. این معایب عبارتند از:
- مشکل امنیتی در واقع بزرگترین ضعف وردپرس است که باعث شده تا مدام در معرض خطر هک شدن باشد؛ به همین دلیل سیستم مدیریتی این برنامه باید دائم در سطح مطلوبی باشد تا از نظر امنیتی بتوان به آن اطمینان کرد.
- ضعف دیگری که در این سیستم به وضوح دیده می شود، پیکربندی نادرست آن است که به صورت منطقی انجام نشده است.
- استفاده از پیکربندی شلوغ باعث شده تا واضح و روشن به موارد اساسی پرداخته نشود.
- از دیگر معایب این سیستم می توان به نحوه نمایش موضوعات اشاره کرد. این باعث می شود تا کاربران دسترسی درستی به موضوعات نداشته باشند. در چنین شرایطی کاربر گیج می شود.
- در وردپرس پیکربندی یک مبحث کاملا فنی داشته به طوری که مرحله بندی در آن زیاد به چشم نمی خورد و کاربر به آن نپرداخته است.
- ویرایشگر وردپرس پیچیدگی های زیادی دارد و کاربر نمی تواند برای نوشتن کدهای فنی از آن استفاده کند.
- عیب دیگری که کار با وردپرس را برای کاربران سخت کرده، بالا بودن حجم آموزش این سیستم است و افراد مبتدی سخت می توانند با آن کار کنند.
- مستنداتی که در وردپرس مشاهده می شود ناقص و متناقض است؛ به طوری که تابع ها به درستی تعریف نشده اند و کاربر پس از جستجو در سایت به اصل مطلب دست پیدا نمی کندو صفحات به درستی کد گذاری نشده اند.
- از سیستم وردپرس پشتیبانی منظمی صورت نمی گیرد.
- افزونه ها کارایی سختی دارند و کاربر را گیج می کنند.
- اغلب تم ها و پلاگین های وردپرس سنگین هستند و به سختی اجرا می شوند.
- در وردپرس خدمات در اختیار محتوا قرار ندارد.
نبود پشتیبانی اختصاصی برای وردپرس عیب محسوب می شود؟
وردپرس هم مانند هر سیستم دیگری به پشتیبانی اختصاصی نیاز دارد تا بتواند بدون هیچ نقصی اجرا شود. اما در این سیستم پشتیبانی اختصاصی مشاهده نمی شود و در واقع این یک عیب بزرگ است. اگر چه وردپرس دارای گروه و انجمن های زیادی است که برای پشتیبانی بهتر از آن تلاش می کنند اما باز هم نیاز به یک پشتیبان اختصاصی دارد تا بتواند مشکلات سیستم را به صورت عمقی برطرف کند. حل مشکلات و پاسخگویی به سوالات در گروه ها تنها به صورت جزئی بوده و نمی تواند مشکل اصلی سیستم را رفع کند. این یک عیب و ضعف بزرگ است که در وردپرس مشاهده می شود.
بیشتر افراد دانش فنی برای حل مشکلات سایت را دارند؛ به همین دلیل نیاز به یک پشتیبان برای آنها کاملا ضروری است. پشتیبان وظایف زیادی دارد و با بررسی سایت و برطرف کردن مشکلات می تواند زمینه را برای پیشرفت و رشد فراهم سازد. شما براي پیدا کردن این فرد باید زمان و هزینه زیادی را صرف کنید و ممکن است حتی نتواند به خوبی وردپرس را پشتیبانی کند. این یک ضعف بزرگ است چون باعث می شود تا برخی افراد به اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشند که این برای شما خوشایند نیست. با توجه به مطالب بالا می توان به جرات گفت که نبود پشتیبانی خود یک نقص بزرگ است.
معایب طراحی سایت با وردپرس
اگر طراحی سایت با وردپرس را انتخاب کرده اید بهتر است قبل از شروع کار ابتدا با معایب این طراحی آشنا شوید:
- وردپرس در واقع یک منبع یا پلتفرم باز است که این مزایا و معایب خاص خود را دارد و پوئن مثبت و منفی است.
- اگر سایت را با وردپرس طراحی کنید ممکن است امنیت آن تحت تاثیر عوامل بیرونی قرار بگیرد. در چنین شرایطی شما نیاز به پلاگین های بی شمار دارید. هکرها سایت شما را تهدید می کنند پس به یک سیستم امنیتی قوی نیاز دارید.
- نگهداری مداوم افزونه ها و همچنین جلوگیری از تداخل کار آنها با پلاگین ها مهمترین عیبی است که شما هنگام طراحی سایت آن را مشاهده می کنید. عدم سازگاری این تنظیمات می تواند مشکلاتی جدی را ایجاد کند.
- اگر چه هسته اصلی وردپرس رایگان است اما تمام فرآیندهای اعمال شده از جمله شخصی سازی قالب و افزونه ها همه زمان بر بوده و به هزینه زیادی نیاز دارد. اگر به دنبال کدهای درست و موثر هستید باید هزینه بیشتری برای این کار کنار بگذارید.
- داستان سئو عیب دیگری است که شما در زمان طراحی سایت با وردپرس با آن مواجه می شوید. وردپرس بستر خوبی برای بهینه سازی و سئو است اما برای افرادی که دانش بالایی در این زمینه داشته باشند. اگر تجربه و دانش شما در زمینه سئو کم باشد قطعا وردپرس نتیجه خوبی به همراه نخواهد داشت.
- اگر قصد طراحی سایت با وردپرس را دارید باید سلیقه و نیاز کارفرما را مد نظر قرار دهید تا بتوانید تغییراتی جزئی را ایجاد کنید که این نیاز به برنامه نویسی دارد. داشتن دانش برنامه نویسی به شما کمک می کند تا با وردپرس طراحی را به صورت کاملا اصولی انجام دهید.
چرا وردپرس نیاز به بروزرسانی مکرر دارد؟
وردپرس نیاز به بروزرسانی مکرر دارد و در واقع این بزرگترین عیب آن است چون تمام تنظیمات آن نیاز به بروزرسانی دارند و اگر این کار انجام نشود ممکن است کل سیستم با مشکل مواجه شود. چون محبوبیت وردپرس بین کاربران زیاد است، مدیریت این سیستم تلاش کرده تا با بروزرسانی قابلیت های زیادی را به آن اضافه و معایب آن را تا حد زیادی کاهش دهد. چون وردپرس با سایر پلتفرم ها در حال رقابت است اگر بروزرسانی آن به موقع انجام نشود، ممکن است در این رقابت نتواند حرفی برای گفتن نداشته باشد. به همین دلیل توسعه دهندگان این سیستم به آپدیت کردن آن توجه زیادی می کنند.
اگر چه ضعف ها و معایب وردپرس زیاد است اما مزایای مختص به خود را دارد و توانسته با نقاط قوت به خوبی نظر کاربران را جلب کند. وقتی در یک بازه زمانی مشخص وردپرس نسخه جدید را اعلام و آن را آپدیت می کند شما باید وردپرس سایت خود را هم آپدیت کنید تا بتوانید از تمام تنظیمات موجود در آن نهایت استفاده را ببرید. استفاده از آخرین امکانات وردپرس تنها با بروزرسانی آن امکان پذیر است. آپدیت شدن نه تنها یک ویژگی مثبت به شمار می رود بلکه یک ضعف هم هست چون سایت ها باید مدام منتظر آپدیت جدید باشند و ممکن است برخی قابلیت های این پلتفرم قبل از آپدیت دیگر قابل استفاده نباشند.
عمده ترین دلیل بروز خطا در وردپرس چیست؟
وقتی معایب سیستم وردپرس افرایش پیدا کند کم کم این پلتفرم با خطاهایی روبرو می شود. تمام خطاها و مشکلاتی که در این سیستم مشاهده می شود با عیب یابی درست و پیدا کردن راه حل های منطقی به راحتی برطرف می گردد. در سامانه فعال شده قصد داریم تا شناخت خطاها و مراحل عیب یابی را به شما آموزش دهیم. با وجود داشتن معایب زیاد باز هم وردپرس یک سیستم گسترده و پرطرفدار بوده که در سیستم های مدیریت محتوا بخش عظیمی را به خود اختصاص می دهد. شما هنگام نصب و کار با وردپرس خطاهایی را مشاهده می کنید که برخی از آنها بدلیل عدم بروز رسانی این سیستم است.
اما برخی دیگر مربوط به تنظیم وردپرس است که ممکن است به درستی اجرا نشده باشد یا ضعف های موجود در این پلتفرم باید بروز خطا شده اند. به دلیل اضافه شدن قابلیت های زیاد به وردپرس ممکن است در زمان نصب و اجرا خطاهایی مشاهده شود که برای رفع آنها باید ابتدا علت را پیدا کنید. دلیل دیگری که باعث ایجاد خطا در وردپرس می شود نصب نکردن آن به صورت کامل است. اگر نسخه جدید را اجرا نکرده باشید، ممکن است با خطای عدم اجرای برخی قسمت ها و افزونه ها مواجه شوید. دلیل دیگر برو خطا اجرای اشتباه کدها است که سایر بخش های سیستم را هم دچار اختلال می کند.
سخن پایانی
سامانه فعال شده بی شک یک سایت بروز بوده که همیشه اطلاعاتی دقیق و جامع را در اختیار شما قرار می دهد. در این سامانه تلاش کردیم تا بزرگترین ضعف های وردپرس را برای شما شرح دهیم. اگر چه وردپرس این معایب را دارد اما باز هم پر طرفدار بوده چون مزیت های آن بسیار بیشتر است. اطلاعات گردآوری شده در این سامانه قابل استناد هستند و شما می توانید در شرایط مختلف از آنها استفاده کنید. وقتی وردپرس به درستی اجرا نشود، شما شاهد معایب بیشتری هستید که برخی از آنها تا انتها با برنامه همراه خواهند بود و به صورت خطا خود را به کاربر نشان می دهند.